Șef cocoțat în fruntea OPC Gorj pentru a dezbina sau a face ordine?

Situație tensionată la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj, instituție condusă de Felix Manta. Unitatea își desfășoară, în prezent, activitatea cu un singur inspector.


La scurt timp după detașarea lui Felix Manta pe postul de comisar șef la Gorj, doi dintre inspectori au intrat în concediu de odihnă, iar alți trei în concediu medical. A mai rămas doar o singură persoană, alături de care acesta își desfășoară acțiunile de control. Pare o coincidență, însă motivul real ar fi acela că Manta nu ar fi pe placul angajaților. Acesta a fost numit politic pe această funcție, unde, pe lângă salariu, ar beneficia de cazare, diurnă și deplasări, toate suportate din banii instituției. Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, spune că partidul său nu are nicio legătură cu numirea lui Felix Manta la șefia OPC Gorj.

Ion Iordache, președinte PNL Gorj


Înainte de a ocupa această funcție, comisarul de la Mehedinți a fost șeful Comandamentului de Iarnă Rânca, pe o perioadă de două luni, timp în care a închis și amendat abuziv zeci de unități hoteliere și de alimentație publică din județ. Iar acum, nici nu a ajuns bine la Gorj că a și suspenat activitatea la mai multe unități comerciale din municipiul Târgu Jiu.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *