Se repetă licitația cu cântec de la Drăguțești!

Primăria Drăguțești a lansat o nouă licitație pentru concesionarea terenului de aproximativ 26 de hectare din comună. Prima procedură pentru atribuirea acestui contract a fost anulată. Astfel, la prima licitație, lansată la începutul lunii decembrie, au fost depuse mai multe oferte.

Atunci, una dintre firmele înscrise a fost declarată câștigătoare după ce ar fi oferit o sumă consistentă. Însă, la scurt timp, licitația a fost anulată. Motivul: la caietul de sarcini nu a fost atașat modelul de contract ce urma să fie încheiat între autoritatea locală și câștigătorul licitației, o greșeala exclusivă a Primăriei Drăguțești. Contractul ce i-a fost prezentat reprezentantului firmei câștigătoare nu corespundea cu datele din caietul de sarcini, în sensul că i se cereau toți banii la încheierea contractului și nu anual așa cum era prevăzut.


Primarul din Drăguțești a fost sunat pentru a da lămuriri cu privire la aceste aspecte, însă nu a putut fi contactat.


21 ianuarie a fost termenul de depunere a ofertelor stabilit pentru noua licitație, se arată în anunțul publicat în ziarul Gorjeanul. Administrația locală va avea la dispoziție aproximativ o săptămână pentru a evalua ofertele, întrucât licitația va avea loc în data de 3 februarie, ora 10.00, la sediul Primăriei Drăguțești. Reamintim că terenul scos la licitație ar urma să fie destinat unui spațiu de agrement ce cuprinde un iaz piscicol, amplasarea de căsuțe de lemn, activități acvatice cu sau fără ambarcațiuni, pentru sporturi nautice și pescuit. Durata concesionării terenului va fi de 49 de ani.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *