Se reia fotbalul județean! Prunariu anticipează un sezon foarte greu

Fotbalul judetean se reia la sfarsit de saptamana. Marti, a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea tintarului din Ligile 4 si 5.
Zece echipe s-au înscris în liga a patra, unde se va juca un sistem cu sezon regular și cu un play-off, la care vor participa primele patru clasate, câștigătoarea play-off-ului urmând a reprezenta Gorjul la barajul de promovare în eșalonul terț. În liga a cincea s-au înscris 11 echipe. Președintele Asociației Județene de Fotbal, Mihai Prunariu, recunoaște că va fi un sezon atipic, pentru că multe cluburi de tradiție nu s-au putut înscrie în competiții din cauza costurilor suplimentare cauzate de pandemie.

Mihai Prunariu, președinte AJF Gorj

S-au stabilit și partidele din Cupa României, care se vor disputa pe 13 octombrie 2021, într-o singură manșă, pe terenul primei echipe. Conducătorul fotbalului județean speră ca toate cele 21 de formații înscrise în cele două ligi să termine cu bine sezonul.

Mihai Prunariu, președinte AJF Gorj

AJF Gorj și Consiliul Județean Gorj au semnat un parteneriat prin care să doteze cluburile și asociațiile sportive cu mingi, plase pentru porți, fanioane pentru colțul terenului și tuburi de kelen. Proiectul „Să ne bucurăm de fotbal!”, propus de AJF Gorj și aprobat de Consiliul Județean Gorj, se ridică la o valoare totală de peste 34.000 de lei.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *