Se reabilitează și modernizează drumurile din Crasna

Reabilitarea drumurilor din comuna Crasna reprezintă mai mult decât o simplă îmbunătățire a infrastructurii. Astfel, proiectul va deschide noi oportunități pentru dezvoltarea localității.


În acest sens, autoritățile locale au inițiat un proiect ambițios în valoare de 4 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor DC6A, DS32, DS26 și DS11, ce traversează satele Dumbrăveni, Cărpiniș, Radoși și Aninișul din Vale. Aceste drumuri, totalizând o lungime de 5 kilometri.


Lucrările de modernizare au fost deja scoase la licitație luna trecută, marcând un pas important în direcția realizării acestui proiect. Contractul semnat prevede executarea lucrărilor de reabilitare într-un mod eficient, respectând standardele europene.


Proiectul promite să aducă îmbunătățiri semnificative în viața cetățenilor, oferind, totodată, un acces mai bun la facilități și încurajând dezvoltarea locală și atragerea de noi investiții.


De asemenea, va contribui la siguranța și confortul tuturor celor care folosesc aceste drumuri.
Durata estimată a lucrărilor se dorește a fi una cât mai scurtă pentru a minimiza orice disconfort pentru locuitori și a asigura o tranziție lină către o nouă infrastructură.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *