Se deschide bazinul de înot din Târgu Jiu

O investiție mult așteptată de târgujieni își deschide, în sfârșit, porțile pentru publicul larg. Este vorba despre bazinul de înot acoperit de lângă Stadionul Municipal.


Bazinul va fi deschis începând de mâine, de Ziua Copilului. Acesta are o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, iar aici pot înota în acelaşi timp 65 de persoane. Elevii din municipiu vor putea folosi gratuit bazinul, sub supravegherea unui profesor de sport. Adulţii vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 20 de lei pentru o oră de înot, iar pensionarii 15 lei.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Bazinul este dotat cu cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, grupuri sanitare, precum și vestiare. Au fost angajați și cei patru salvamari ce vor putea acoperi toată perioada de funcționare a bazinului.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


Toți cetățenii care doresc să practice înotul pot solicita accesul în incinta bazinului acoperit, cu respectarea unor condiții obligatorii. Aceștia vor trebui să prezinte mai multe documentele obligatorii pentru acces, respectiv copie certificat de naștere sau carte de identitate, adeverință medicală cu mențiunea „Apt pentru înot” și adeverință medicală cu mențiunea „Apt pentru bazin” de la medicul specialist dermatolog. Totodată, cursanții sunt obligați să dețină cască, papuci, prosop, costum de baie sau slip.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *