Se cere schimbarea “satrapului” Manta din fruntea OPC Gorj!

Se adună nemulțumirile comercianților din Gorj în ceea ce îl privește pe șeful de la OPC, Felix Manta. Acesta este coordonator interimar al activităților instituției din județ și, potrivit mai multor surse, aplică măsuri draconice.


Felix Manta, comisarul șef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea S-V Oltenia, va conduce OPC Gorj până pe data de 17 septembrie. Cel puțin așa speră operatorii economici de pe raza județului, mulți dintre ei considerând că Manta face exces de zel de când a preluat atribuțiile de conducere. Deși există și cazuri în care reprezentanții OPC au suspendat, justificat, pentru o anumită perioadă de timp activitatea unor societăți comerciale, controalele la sânge îi lasă fără pâinea cea de toate zilele pe mai mulți angajați ai unităților, într-un moment extrem de delicat din punct de vedere socio-economic.


Situația a fost sesizată și de președintele IAIPP Gorj, Dan Ilie Morega, care susține că a primit mai multe apeluri de la comercianții de pe raza județului. Fostul deputat a declarat că modul de lucru al lui Felix Manta este distructiv și fără cap.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Morega face un apel către liderii PSD și PNL de la Gorj să-l schimbe pe “satrapul” Manta, care este străin de problemele Gorjului.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj


Cât despre Felix Manta, uneori nici șeful de la OPC nu știe să explice ce a găsit. S-a întâmplat la o carmangerie din Târgu Jiu, unde carnea nu avea documente de proveninență.

Felix Manta, comisar-șef adjunct OPC Gorj


Manta a condus, în perioada decembrie-ianuarie, Comandamentul de Iarnă Rânca-Gorj, atunci când mai mulți proprietari de pensiuni s-au plâns că au fost amendați abuziv în perioada sărbătorilor de iarnă.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *