Se asfaltează toate ulițele din Telești

Se asfaltează toate ulițele din Telești. Este anunțul făcut de Romulus Bîldea, primarul comunei Telești, care transmite că se așteaptă fonduri ca să ducă la bun sfârșit două proiecte prin care vor fi asfaltate toate drumurile care au rămas de pământ în satele din comună.


A fost depus un proiect prin care să se acceseze fonduri prin programul „Anghel Salingy” și încă unul la Compania Națională de Investiții.


“Avem un proiect depus pentru zece kilometri de asfalt în toată comuna, inclusiv satele Șomanești, Buduhala, Telești. Mai avem un proiect de cinci kilometri de asfalt, pe CNI. Finalizăm astfel toate drumurile de interes local din comuna Telești. Cuprinde inclusiv construirea a două poduri în Telești și unul care să facă legătura între Buduhala și Șomanești. Sunt două poduri mari și avem toate accesele în gospodării. Acolo unde se face o lucrare de asfaltare, e bine să se facă lucrarea complexă. Se configurează rigolele, podurile. Acolo unde am avut finanțări doar pe asfalt și accesul în gospodării nu a fost făcut, am avut numai probleme. Ba se ridică drumul mai sus, trebuie ridicate podețele, aduse la nivelul drumului. Debitele sunt ba înfundate, ba iese apa în drum și nu îți permiți să nu faci tot ce trebuie la o lucrare nouă, ca să fie rezolvată și problema cu inundațiile”, a declarat Romulus Bîldea, primarul comunei Telești.


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *