Se anunță investiții noi la spitalele din Gorj

Desi bugetul este unul subdimensionat, autoritatile judetene si-au propus ca in acest an sa reabiliteze alte trei sectii din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Este vorba despre sectiile Medicala 1, Neonatologie si Gastroenterologie.


Cele trei secții se află în clădirea din strada Progresului. Acestea nu au fost modernizate decât parțial în ultimii ani. Conducerea Consiliului Județean Gorj a aprobat deja sumele necesare pentru această investiție. Vor fi utilizate fonduri propri din bugetul județului. Lucrarea se ridică la circa 3 milioane de lei.

Anca Bordușanu, consilier județean

De asemenea, se dorește reabilitarea și modernizarea sălii de naștere din cadrul Spitalului 700. Blocul operator a rămas în urmă în ceea ce priveşte oferirea unor condiţii decente pentru viitoarele mămici.

Anca Bordușanu, consilier județean

Și nu doar spitalele din municipiul Târgu Jiu sunt în atenția autorităților județene. Și la spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița, din comuna Runcu, vor fi demarate o serie de investiții. Spitalul TBC tratează doar pacienți cu boli pulmonare și este unul dintre puținele din Oltenia.

Anca Bordușanu, consilier județean

Consiliul Judetean Gorj este administratorul celor trei unității medicale.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *