Se anunță investiții noi la Bălești

Se anunta investitii noi in comuna gorjeana Balesti. Unul dintre cele mai importante proiecte prevede reteaua de canalizare de vcare localnicii se vor putea bucura curand. In prezent, nu toate satele comunei sunt racordate la reteaua de canal.


Este un proiect important pentru locuitorii comunei Bălești deoarece cuprinde toată zona de nord a localității, respectiv satele Corneşti, Stolojani, Găvăneşti, Tălpăşeşti, drumul național şi satul nou Corneşti.Lucrările au întârziat din cauza faptului că Ministerul Dezvoltării nu a mai avut fonduri pentru a finanța această lucrare.

Mădălin Ungureanu, primar Bălești

De asemenea, se continuă investițiile privind infrastructura rutieră. Mădălin Ungureanu spune că a fost finalizat, recent, studiul de fezabilitate pentru reasfalatarea satului Bălești, Tămășești.

Mădălin Ungureanu, primar Bălești

Un alt proiect important vizează introducerea sistemului inteligent de gaze naturale, existând un parteneriat cu cele două comune gorjene. Arcani și Runcu.

Mădălin Ungureanu, primar Bălești

Autoritățile locale din comuna Bălești se bucură de proiecte finalizate, fie cu bani europeni, fie cu fonduri de la bugetul local.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *