Sărbătoare la Complexul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilitați din Târgu Jiu!

Din 2015, în fiecare an, de 1 Iunie, la Complexul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilitați din Târgu Jiu este celebrată Ziua internaționala a copilului. Peste 100 de micuți au luat parte la un eveniment deosebit, presărat cu surprize.


De la primele ore ale dimineții, copiii care frecventează instituția și nu numai și-au sărbătorit, în avans, ziua. Reprezentanții complexului le-au oferit cadouri dulci, cadouri muzicale, dar au venit și cu activități menite să-i bucure pe micuți. Un magician a uimit asistența, iar un artist a realizat picturi faciale. Nicolae Pasăre, șeful CRCD Târgu Jiu, a fost bucuros de oaspeți.

Nicolae Pasăre, șef Complexul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilitați din Târgu Jiu


De altfel, Ziua internațională a copilului este sărbătorită cum se cuvine la nivelul tuturor serviciilor sociale subordonate DGASPC Gorj. În această perioadă, copiii participă la ateliere de creație, dar și la diverse activități sportive. Nu lipsesc jocurile cu baloane, puzzle, sau desene pe asfalt.

Minodora Sucea, purtător de cuvânt DGASPC Gorj


Polițiștii gorjeni au fost din nou în mijlocul copiilor. Reprezentanții IPJ Gorj au venit însoțiți de cățelușa Bella, iar micuții au profitat de moment pentru a face poze.

Ionela Popescu, purtător de cuvânt IPJ Gorj


Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Asociației „Inimi de Gorjeni”, dar și a altor voluntari cu inimă mare.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *