Săltat de polițiștii locali din Târgu Jiu în timp ce aplica metoda “Accidentul”

Un tanar de 28 de ani, din Targu Jiu, a fost surprins in flagrant delict de politistii locali din municipiu in timp ce incerca sa insele o batrana prin metoda accidentul. Acesta i-ar fi solicitat femeii suma de 8.000 de lei. La momentul prinderii, escrocul reusise sa obtina de la victima suma de 4.000 lei.

S-a întâmplat, azi noapte, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Târgu Jiu. Mai mulți polițiști locali, ce patrulau prin zonă, au observat în dreptul unui imobil o femeie în vârstă și un tânăr ce purta mască de protecție. Ora târzie și faptul că bărbatul avea în mână o sumă de bani, le-au trezit suspiciuni oamenilor legii care au acționat în consecință.


S-a descoperit faptul că tânărul îi ceruse bătrânei bani motivând că trebuie să-i dea medicului care se ocupă de fiul acesteia, care potrivit escrocului, suferise un accident rutier. Ba chiar își juca rolul atât de bine încât, chiar în acel moment, pretindea că se află într-o convorbire telefonică chiar cu doctorul. Însă, polițiștii locali au observat că pe ecranul telefonului scria „Băieți deștepți”.


Ulterior, bărbatul a aruncat banii în curtea femeii, văzând că polițiștii locali au înțeles care sunt intențiile acestuia.
Polițiștii locali au procedat, de îndată, la imobilizarea bărbatului, acesta fiind predat organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *