S-au găsit salvamari pentru bazinul de înot din Târgu Jiu

Bazinul de înot de lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu ar putea fi dat în folosință la data de 1 iunie, de Ziua Copilului. Asta pentru că s-au găsit persoane interesate să ocupe posturile de salvamari.


Potrivit primarului Marcel Romanescu, societatea Edilitara, cea care se ocupă de administrarea bazinului, a scos deja la concurs cele patru posturi de salvamari. În lipsa lor, nu poate fi emisă autorizația de funcționare.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Dat fiind faptul că bazinul este destinat în special elevilor, edilul și-ar dori să fie deschis de Ziua Copilului. Până la ora 14:00 și sub supravegherea unui profesor de sport, bazinul va putea fi folosit în mod gratuit de către elevii din Târgu Jiu.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

După ora 14:00, elevii vor plăti 10 lei pentru o oră, adulții 20 de lei pe oră, iar pensionarii 15 lei, iar intrare se va face în baza unei programări online.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Bazinul din Târgu Jiu are dimensiuni de 12,5 m x 25 m și este dotat cu cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, mobilier adecvat, grupuri sanitare, precum și vestiare.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *