S-a legat cu lanțul de un copac, a aruncat cheia și a încercat să scape!

Un tanar din Dolj, a incercat o tehnica inedita de supravietuire, dar nu i-a reusit. Acesta s-a legat cu un lant de fier de un copac, a aruncat cheia lacatului si a incercat sa scape, dar fara rezultat. A fost gasit dupa trei zile de salvamontisti aproape epuizat.

Bărbatul ar fi încercat o metodă de supraviețuire pe care o văzuse la televizor. A pornit la drum, prin munții Parâng și și-a început misiunea. A aruncat rucsacul în care avea apă și mâncare, s-a legat de un copac și a aruncat și cheia lacătului.

Sabin Cornoiu, șeful Salvamont România, a declarat că tânărul a fost găsit după trei zile. Acesta, văzând că nu mai are scăpare, s-a speriat și a început să strige după ajutor. Din fericire, strigătele sale au fost auzite de niște ciobani care au alertat salvamontiștii.

Sabin Cornoiu, șeful Salvamont România

Tânărul era deshidratat și înfometat și a fost salvat și predat unui echipaj de ambulanță care i-au făcut controalele necesare. Acesta a fost găsit în zona Văii Polatistei, valea care separă județul Gorj de județul Hunedoara.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *