România a făcut armată comună cu Ucraina! Morega este revoltat!

Armata comuna cu Ucraina! Este decizia luata de Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, care, in urma cu doua saptamani a semnat promulgarea acordului de cooperare militara dintre Romania si Ucraina. Dan Ilie Morega este revoltat si spune ca aceasta decizie nu ar fi trebuit sa fie luata.


Acest proiect susținut și semnat chiar de Klaus Iohannis nu reprezintă altceva decât un plan ”nebun”, având în vedere că acordul are loc între un stat membru al NATO și al Uniunii Europene și unul non – UE și aflat în conflict deschis cu Federația Rusă fiind astfel realizat.
Armata Română și cea ucraineană vor recurge la achiziții împreună și producere de tehnică militară comună.


Dan Ilie Morega, fost parlamentar de Gorj, spune că este dezamăgit de președintele României și consideră că cel care a luat această inițiativă de a face armată comună cu Ucraina a fost chiar el, refuzând alte țări importante, care nu se aflau în conflict cu Rusia.

Dan Ilie Morega, fost parlamentar de Gorj

Acesta mai spune că în cazul în care va exista un război, nimeni nu va sări în ajutorul României.

Dan Ilie Morega, fost parlamentar de Gorj

Cei care au contribuit la susținerea acestui proiect au fost cei 112 senatori români care au votat proiectul de lege care a băgat frica în structurile contrainformative românești, structuri care au tot încercat în zadar să le deschidă ochii beneficiarilor politici legali ai rapoartelor care avertizau că Armata Română riscă să fie atrasă în strategia radicalizată a actualei Puteri de la Kiev de a internaționaliza cu orice preț conflictul mocnit pe care Ucraina îl întreține cu Federația Rusă.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *