Romanescu, o nouă invitație pentru firmele din Gorj

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, invita firmele locale sa participe la licitatia ce vizeaza realizarea zonei de agrement din cartierul Narciselor. Investitia se ridica la trei milioane de euro, bani europeni, ce ar putea ramane in Gorj daca contractul ii va fi incredintat unei firme din judet.


Zona de agrement se va întinde pe o suparafață de 12 hectare și va cuprinde o zonă verde, alei pietonale, un loc de joacă de 650 de metri pătrați, un amfiteatru în aer liber, un punct de informare și de închiriat biciclete, iar iluminatul va fi asigurat de un sistem modern cu 200 de stâlpi.


“Invit, ca de fiecare dată în astfel de situații, firmele din Gorj și mai ales cele din Târgu Jiu să depună oferte la licitația organizată pentru amenajarea zonei de agrement din Narciselor. Preferăm societățile locale pentru că vorbim de aproape 3 milioane de euro, bani din fonduri europene, destinați exclusiv amenajării acestui uriaș parc ce se va întinde pe 12 hectare. Ofertele se pot depune până pe 31 august, iar câștigătorul licitației va trebui să se ocupe de execuția lucrărilor de amenajare, dar și de dotările necesare”, a declarat edilul din Targu Jiu, Marcel Romanescu pe pagina sa de facebook.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *