Romanescu: Nu s-a ținut cont de părerea noastră!

Marcel Romanescu, primarul municipiului Targu Jiu, a propus mai multe nume care ar fi trebuit sa faca parte de pe lista de parlamentare a liberalilor inainte ca Dan Vilceanu, presedintele PNL Gorj, sa o faca publica pe cea oficiala. Romanescu spune insa, ca Vilceanu nu a tinut cont de aceste propuneri.

Edilul a declarat că nu s-a ținut cont de părerea lui și va dori ca până la validarea oficială, pe listă să se afle numele unui reprezentant propus de Organizația Municipală.

Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu

În continuare, Romanescu speră ca Vîlceanu să țină cont de ce a transmis acesta deoarece, consideră că președintele PNL Gorj este o persoană destul de abilă care va lua decizia potrivită într-un final.

Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a refuzat să fie pe lista PNL la parlamentare. Acesta spune că a promis târgujienilor continuarea proiectelor și nu poate să-și ia cuvântul înapoi. Acesta a propus mai multe nume cunoscute la nivelul județului cum ar fi Dorel Chirițescu, Iustin Paralescu, Liviu Ion Cotojman sau Dumitru Vulpe.

Casian Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *