Romanescu: Lucrările la Casa de Cultură se vor finaliza până în 2024

Secretarul general adjunct al Ministerului Dezvoltării, Victor Banța, susține că va fi reziliat contractul privind reabilitarea Casei de Cultură din Târgu Jiu. Edilul Marcel Romanescu l-a contrazis și a ținut să explice că lucrurile nu sunt atât de grave.

Banța susține că lucrările de construire nu vor putea începe deoarece documentația realizată de Primăria Târgu Jiu a fost incompletă și mult diferită față de realitatea pe care proiectantul de specialitate a găsit-o la fața locului. Mai exact, multe din lucrările ce trebuie realizate la Casa de Cultură nu au fost incluse în proiect, fapt ce a dus la o creștere cu peste 50% a valorii investiției. Astfel că, reprezentanții Ministerul Dezvoltării vor fi nevoiți să rezilieze contractul de lucrări, deoarece suma rezultată este prea mare. Romanescu a recunoscut că sumele necesare pentru realizarea acestui obiectiv au crescut, însă a dat asigurări că investiția va fi finalizată.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

În plus, Victor Banța a spus că, în cel mai fericit caz, obiectivul ar putea fi finalizat în 3 ani. Edilul a ținut să-l contrazică și în această privință.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *