Romanescu, după întâlnirea cu Cseke: “Am văzut la Târgu Jiu cel mai aplicat ministru”

Am vazut la Targu Jiu cel mai aplicat ministru care a fost in ultima perioada in municipiu. Este declaratia primarului Marcel Romanescu dupa intalnirea cu oficialul Attila Cseke.


În cadrul discuției dintre cei doi, Romanescu a apreciat strategia ministrului Dezvoltării referitoare la modul de implementare a proiectelor derulate prin PNDL. Cseke este în asentimentul primarului care este de părere că este necesară o anumită „prioritizare” a proiectelor, precum şi o „rigoare” în derularea acestora. Romanescu a dat și un exemplu de proiect ce ar putea fi finanțat prin PNDL, dar care nu și-ar atinge ținta dorită.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Romanescu spune că nu va lua finanțare pentru modernizarea bulevardelor din municipiu până când Aparegio nu va finaliza proiectul de reabilitarea a rețelei de apă și canalizare, derulat pe fonduri europene.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Aparegio a semnat la sfârșitul anului trecut un contract de finanțare ce implică investiții în aproape toată infrastructura de apă și apă uzată din județul Gorj, contract a cărui valoare totală este de peste un miliard de lei.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *