Romanescu a vorbit despre formarea unui guvern cu PSD: Mă interesează stabilitatea

Reacții din teritoriu după ce PNL este gata să-și asume o guvernare alături de PSD. Noul aparat executiv ar trebui să fie votat până pe 1 decembrie, iar negocierile dintre cele două partide politice continuă.


Edilul Marcel Romanescu recunoaște că opțiunea sa nu a fost formarea unui guvern cu Partidul Social Democrat, ci cu Uniunea Salvați România. Totuși, primarul spune că vrea stabilitate la nivel de guvern și parlament.

Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu

Marcel Romanescu este de părere că un guvern PNL-PSD nu va afecta notorietatea oamenilor politici din teritoriu. Primarul liberal este convins că alegătorii vor pune ștampila pe oameni și echipe, nu pe partide. Ca exemplu a fost dat primarul din Vâlcea, Mircia Gutău.

Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu

Romanescu a admis că alianța politică dintre liberali și social-democrați este una atipică, dar cele două partide au capacitatea de a stabili o strategie durabilă pentru România.

Marcel Romanescu, președinte PNL Târgu Jiu

Liderul PNL de la Târgu Jiu a mai spus că nu se poate vorbi de USL 2, ci de o coabitare a celor două formațiuni. De asemenea, primarul a declarat că nu își dorește, în acest moment, o majoritate PNL-PSD în Consiliul Local Târgu Jiu.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *