Rezultate perfecte pentru naționala lui Iordănescu

România a tremurat pentru victorie în partida cu Belarus. Tricolorii au obținut al doilea succes consecutiv din preliminarii, dar au avut din nou fluctuații în joc.


Gazdele s-au impus cu 2-1 pe Arena Națională. După prima repriză, fotbaliștii lui Edward Iordănescu păreau că s-au desprins în câștigători. Două goluri în interval de două minute au aprins atmosfera la București.


Nicolae Stanciu și Andrei Burcă au marcat în minutele 17 și 19. În repriza secundă, Denis Alibec și-a trecut în cont o bară, dar pulsul suporterilor români a crescut pe final. Oaspeții au redus din diferență prin Morozov în minutul 86. Belarusul a reclamat un penalty în prelungiri, dar arbitrii nu au considerat că s-a produs o infracțiune.


La finalul meciului, Edward Iordănescu le-a mulțumit fanilor. Selecționerul a câștigat o primă bătălie până la meciurile din vară.

Edward Iordănescu, selecționer România


Rezultate perfecte pentru România în celelalte partide ale Grupei I. Elveția a trecut cu 3-0 de Israel, iar Kosovo a remizat pe teren propriu cu Andorra, 1-1.

ROMÂNIA: Radu – Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, T. Băluță (’44, Cicâldău), Stanciu (’77, M. Marin) – Moruțan (’65, Moruțan), Alibec (’77, Tănase), Man (’65, Oc. Popescu). Selecționer: Edward Iordănescu.

BELARUS: Plotnikov – Bykov, Volkov, Khadarkevich, Malkevich – Kovalev (’85, Grechikho), Selyava, Yablonski (’64, Klimovich), Ebong – Bakhar (’77, Morozov), Khvaschinski (’46, Yuzepchuk). Selecționer: Georgi Kondratiev.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *