Reţea modernă de canalizare cu bani europeni la Godinești

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, autoritățile din comuna Godinești nu numai că au reușit să înlocuiască infrastructura învechită a rețelei de canalizare, dar au oferit și peste o mie de branșamente noi și gratuite pentru localnici.


Această transformare îmbunătățește calitatea vieții cetățenilor și subliniază,totodată, modul eficient în care sunt folosite fondurile europene.

 „Avem rețea nouă, modernizată. A fost făcută pe PNDL 2: distribuție, bazine, stație de clorinare. Totul funcționează la parametri din proiect. Toată rețeaua a fost schimbată, inclusiv branșamente din proiect. Am peste o mie de branșamente făcute gratuit”, a declarat recent primarul din Godinești.


Momentan, locuitorii din Godinești se bucură de un avantaj mai puțin obișnuit: nu achită facturi pentru consumul de apă, datorită unei situații administrative temporare. În urma rezilierii contractului cu compania anterioară responsabilă de administrarea rețelei de apă, autoritățile se află în procesul de organizare a unei noi licitații pentru desemnarea unui nou administrator.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *