Rares Prisacariu a impartit internetul in doua.

Un băiat din Botoșani, în vârstă de 7 ani, pe nume Rareș Prisacariu, a fost ales câștigător al concursului „Românii au Talent„ dar si al premiului de 120.000 de euro. Pe rețelele de socializare, anunțul a declanșat o discuție controversată. Unii susțin că erau concurenți mult mai talentați care ar fi meritat să câștige, în timp ce unii utilizatori i-au lăudat recitalurile cu un ton naționalist.

„Sunt foarte fericit pentru că am reușit să fiu ales de oameni si sa castig. Am anticipat că oamenii mă vor sprijini, dar nu am anticipat să iau acasă marele premiu „Romanii au talent„. După ce a aflat că este marele câștigător, Rareș a spus: „Spectacolul a fost foarte frumos, am avut multe emoții și cred că de aceea am transmis atât de multe controverse pe social media. Nu a durat mult ca răspunsurile să apară pe rețelele de socializare. Unii oameni laudă talentul copilului, în timp ce alții susțin că nici măcar nu înțelege semnificația recitărilor sale. În plus, unii utilizatori susțin că alți rivali aveau un talent mult mai mare și ar fi meritat premiul cel mare. Iată câteva dintre comentariile pe măsură ce au fost publicate, nemodificate:

„Copil minunat și binecuvântat,mergi mai departe nu conteaza ce spune lumea,ei te-au ales ,oricum nu poți mulțumi pe toți niciodată !!”

„Dacă rezultatul reprezintă votul publicului…înseamnă că votanții sunt doar din anturajul acestui copil și restul publicului a dormit!”

„Serios, pentru audiență punem un copil sa recite și asta a fost talentul,oricum nu înțelege tot din ce recită și asta nu este copilărie”.

„Este ce place romanilor! Amestecul religiei cu românismul exacerbat, impanat cu propozitii moralizatoare. Si cand te gandesti ce talente reale erau in finala ( cei doi pianisti, ucrainienii, Veghiu, Oleg)…”

 „Și care e talentul ???? Dacă mergem în școlile primare găsim măcar 1 ,2 copiii care răcită poezii. A ,,deraiat ,,mult emisiunea asta . Talentul sa câștige talentul ….ceva ce nu poate face chiar oricine. Totuși felicitări.”

„Felicitari copil-geniu! De la inceput am avut incredere ca, tu ve-i fi cîstigatorul. Felicitari si succese pe drumul lung al vietii.”

„Felicitări pentru sentimentul trezit din sufletul meu. Ești minunat.”

„Națiunea română va fi o țară prin excelență ; de fapt este pentru că ne- au demonstrat toți concurenții din acest concurs. Celui mai mic și mai inimoș îi doresc sănătate multă și felicitări pentru trezirea generală care a transmis o românilor.”

„Nu că nu ar fi meritat , dar cei din spatele lui , foarte inteligent , au pariat pe o categorie de public și victorie garantată , au câștigat . Pe români când îi atingi la sentiment, despre cele sfinte , îți atingi scopul negreșit .”

„N-am nimic cu copilul să-i dea Dumnezeu, Sănătate, dar de asta nu merge țara asta înainte tot timpul am știut să furăm, să facem numai manevre. Pentru că copilul ăsta nu zic că nu merita,un loc dar nici premiul întâi au fost mult mai talentați ca copilul.”

„A avea talent înseamnă a avea aptitudini remarcabile. Acest copil este inteligent, fără dar și poate. Însă, câștigarea marelui premiu, este total nejustificată.”

„Un copil GENIAL ! Felicitări părinților pt educație și mulțumim lui Dumnezeu pt astfel de copil ! Mult succes în viață, Rareș ! Poate vei rămâne la fel de perseverent în studiu și performanță !”

„Este o mare diferența între talent, inteligenta și o buna memorie. Credeam ca emisiunea asta este despre talent.”

Nu toată lumea a fost impresionată de talentul micului orator și, imediat după sfârșitul emisiunii, unii au luat cu asalt social media, unde au lăsat comentarii diverse: „Nu e vreun talent”;  „O aiureală! Ce talent e ăsta? Copiii din Ucraina meritau să câștige”; „Copilașul e super, dar nu e chiar de așa un premiu”; „Și care e talentul? Dacă mergem în școlile primare, găsim măcar 1-2 copii care recită poezii. A deraiat mult emisiunea asta”; „A avea talent înseamnă a avea aptitudini remarcabile. Acest copil este inteligent, fără dar și poate. Însă, câștigarea marelui premiu, este total nejustificată”; „Este o mare diferența între talent, inteligență și o bună memorie. Credeam că emisiunea asta este despre talent”.

Au fost și mulți cei care s-au arătat impresionați de pasiunea cu care Rareș recită texte de o încărcătură aparte: „Felicitări, copil-geniu! De la început am avut încredere că tu vei fi câștigătorul. Felicitări și succes pe drumul lung al vieții”; Felicitări, te-ai născut să fii un geniu, ești un dar de la Dumnezeu pentru țara noastră, cu care trebuie sa ne mândrim”; „Felicitări pentru sentimentul trezit în sufletul meu. Ești minunat”; „Chiar a meritat. Acești copii se nasc la sute de ani, este un rival al nedreptății, minciunii. Bănuiesc că va ajunge un filozof de renume”.

Momentul din finala poate fi urmarit aici:

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *