PSD, victorii în Târgu Jiu și la CJ Gorj

Marcel Romanescu rămâne primarul municipiului Târgu Jiu. Candidatul social-democraților gorjeni a câștigat un nou mandat, după o luptă strânsă cu liberalul Iulian Popescu.


Romanescu și-a anunțat victoria târziu în noapte, după numărătoarea paralelă a voturilor realizată de colegii de partid. Diferența față de principalul contracandidat a fost, din primele date, de aproximativ 1.000 de voturi.


La ora 4:00, potrivit rezultatevot.ro, la Târgu-Jiu, rezultatele scrutinului de duminică se prezentau astfel: Marcel Romanescu – 35,53%, Iulian Popescu – 32,48%, Adrian Tudor (Partidul Verde) – 10,88%, Ionelia Priescu (AUR) – 6,86%.


Marcel Romanescu și-a exercitat dreptul de vot, încă de dimineață, la secția de votare din incinta Facultății de Inginerie a UCB. A venit însoțit de familie, prieteni și de liderii PSD.


Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu


Dis-de-dimineață s-au prezentat la urne și alegători care au creionat portretul candidatului ideal, dar și care și-au exprimat speranța într-un viitor mai bun.

Alegători


Lupta între social-democrați și liberali nu a fost la fel de strânsă la Consiliul Județean Gorj. Cosmin Popescu a câștigat detașat un nou mandat în fața lui Ion Iordache.


“Această victorie nu este doar a mea, ci a tuturor celor care cred în potențialul județului nostru și în capacitatea noastră de a construi un viitor mai bun împreună. Nu mă îndoiesc că împreună, putem și vom face din Gorj un exemplu de succes și de dezvoltare durabilă”, a transmis președintele de la CJ GORJ.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *