PSD Gorj, ultimul partid care și-a stabilit candidații, dar nimeni nu-i cunoaște!

Mai sunt doar doua zile pana cand trebuie definitivate listele pentru alegerile parlamentare, iar PSD-ul nu le-a facut publice nici pana acum. Numele celor care vor candida pe liste sunt doar presupuneri aruncate in spatiul public si nimic nu este sigur. Dan Ilie Morega spune ca vinovat de aceasta slaba organizare este chiar Weber, presedintele PSD Gorj.
Președintele IAIPP Gorj susține că Weber nu reușește să se ocupe de o bună organizare a partidului și îi atrage atenția că de la bun început trebuia să fie făcută o listă clară care să nu lase loc de interpretări.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Dan Ilie Morega consideră că în această luptă pentru alegerile parlamentare, listele se vor deschide cu Weber pentru Camera Deputaților și cu Rujan la Senat, în locul lui Cârciumaru. Această decizie nu i se pare una corectă pentru cei care au tras cu partidul de la bun început.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Acesta a mai spus că locul doi la Camera Deputaților cu siguranță va fi ocupat de Claudiu Manta și, posibil să fie urmat de Scarlat Iriza care este privit cu ochi buni de președintele IAIPP Gorj.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Morega îl mai învinovățește pe Weber că a încercat din răsputeri să-l elimine din partid pe Florescu care a făcut foarte multe pentru județul Gorj. Totodată, a mai adăugat că plecările din partid a celor opt primari au fost tocmai din cauza președintelui PSD Gorj.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

PSD Gorj a transmis că miercuri, listele cu toți candidații pentru alegerile parlamentare se vor definitiva. Joi, listele vor fi făcute publice, după ce vor fi aprobate de conducerea centrală a partidului.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *