Proteste la Ministerul Sportului! Prunariu, prezent: “Novak a pierdut controlul, se impune demisia!”

Proteste, joi, la sediul Ministerului Sportului din București. Mai mulți reprezentanți ai Sindicatului Național Sport și Tineret sunt nemulțumiți de acitivitatea lui Eduard Novak, actualul ministru.


Sindicaliștii au denunțat mai multe inechități din sistem, printre care lipsa bugetelor pentru entitățile sportive și tăierea finanțărilor, dar și blocarea activităților și programelor specifice. Ei cer intervenția personală a premierului Nicolae Ciucă pentru deblocarea reorganizării Ministerului Sportului, proces suspendat de peste un an. La București se află și președintele CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, care a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină la Gorj.

Mihai Prunariu, președintele CS Pandurii Târgu Jiu

În opinia lui Prunariu, Novak trebuie să plece din fruntea Ministerului Sportului.

Mihai Prunariu, președintele CS Pandurii Târgu Jiu

Prunariu este de părere că lipsa rezultatelor la sportivii români este cauzată de investițiile aproape inexistente în acest domeniu. Președintele clubului gorjean a mai declarat că este pus într-o situație ingrată în fața sportivilor și angajaților.

Mihai Prunariu, președintele CS Pandurii Târgu Jiu


Prunariu a cerut intervenția altor oficialii guvernamentali pentru a detensiona situația, în caz contrar protestele vor continua.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *