”Promovarea turismului prin gust și delicatețe”, la Curtișoara

”Promovarea turismului prin gust și delicatețe” va avea loc și în acest an la muzeul din satul Curtișoara. Evenimentul se va afla la cea de-a III a ediție, iar elevii Colegiului Economic Virgil Madgearu împreună cu profesorii coordonatori vor organiza o masă de Paște în stil tradițional.

Marius Badea, directorul Colegiului Economic din Târgu Jiu, anunță că această întâlnire va avea loc joi, 27 aprilie, începând cu ora 13:00 în curtea muzeului din satul Curtișoara.Implicați în realizarea preparatelor sunt elevii de la învățământul profesional.

Marius Badea, director Colegiul Economic Virgil Madgearu Târgu Jiu

Prezenți la manifestare vor fi și reprezentanții administrației județene. Așadar, elevii vor organiza o masă festivă de Paște. Se vor ciocni ouă roșii și se vor degusta bucate pregătite chiar de elevii Colegiului Economic, în laboratoarele din unitatea de învățământ, sub îndrumarea atentă a profesorilor.

Marius Badea, director Colegiul Economic Virgil Madgearu Târgu Jiu


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *