Promisiunile lui Orban pentru Gorj sunt promisiuni deșarte

Promisiunile lui Orban sunt promisiuni desarte! Este declaratia facuta de Dan Ilie Morega, presedintele Institutului de Analiza si Investigatie Publica si Politica Gorj, care considera ca toate aceste idei prezentate de Ludovic Orban sunt ca sa atraga voturi in campania electorala.
Morega susține că Ludovic Orban, premierul României, ar fi putut să facă toate aceste îmbunătățiri ale Complexului Energetic Oltenia, dar și ale Târgu Jiului, de la începutul mandatului, nu acum, înainte de alegerile care vor avea loc pe 27 septembrie.

Dan Ilie Morega, Președintele IAIPP Gorj

Dan Ilie Morega, în perioada mandatului de președinte al Partidului Național Liberal, a fost ajutat de Ludovic Orban pentru a finaliza o serie de proiecte în județul Gorj. Pentru sprijinul primit în urmă cu ceva ani, președintele IAIPP Gorj, îi aduce numai cuvinte de laudă lui Orban.

Dan Ilie Morega, Președintele IAIPP Gorj

Morega mai vorbește și despre o mafie care ar fi adus Complexul Energetic Oltenia într-o stare avansată de degradare.

Dan Ilie Morega, Președintele IAIPP Gorj

Ludovic Orban, premierul României, a fost prezent în Gorj, dumincă, 23 august. Acesta, într-o conferință de presă susținută la Prefectura Gorj, a venit cu termene concrete privind investițiile așteptate de toată lumea în județ: șoseaua de centură, podul de la Lainici, Casa de Cultură a Sindicatelor, dar și o investiție de peste 3 miliarde de euro pentru Complexul Energetic Oltenia.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *