Proiecte Esențiale pentru Viitorul Comunei Ciuperceni

Primele cinci luni ale acestui an marcat un moment important pentru administrația locală din Ciuperceni. Această perioadă semnalează finalizarea și recepția unor proiecte ambițioase începute în anul anterior și finalizate în anul 2024.


Printre acestea se numără proiecte de infrastructură esențiale, precum reabilitarea și modernizarea sediului primăriei, către care privirile sunt, întodeauna, îndreptate cu interes, a spus Daniel Dobrescu in cadrul emisiunii La Obiect, de la Accent TV.


Un alt proiect cheie este implementarea unui sistem de supraveghere video la nivelul comunei.

Daniel Dobrescu, primar comuna Ciuperceni


Proiectul de extindere a rețelei de apă devine nu doar o necesitate, dar și o prioritate pentru administrația locală, astfel forarea unui nou puț reprezintă un pas necesar.
De asemenea, scoaterea căminelor pe domeniul public și modernizarea infrastructurii sunt alte aspecte cheie ale extinderii rețelei de apă.

Daniel Dobrescu, primar comuna Ciuperceni


Comuna Ciuperceni intră într-o nouă etapă de dezvoltare datorită inițiativelor ambițioase ale primarului Daniel Dobrescu. Este vorba de două proiecte majore, respectiv implementarea sistemului de canalizare și alimentare cu gaze, finanțate prin programul Anghel Saligny.

Daniel Dobrescu, primar comuna Ciuperceni

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *