Primarul din Stejari a dat startul investițiilor

Primarul din comuna gorjeană Stejari, Robert Păiuși, începe anul cu dreptul. Are pe lista de execuție mai multe investiții pentru care a obținut finanțare anul trecut. Lucrările au demarat deja la un cămin cultural din localitate, iar o nouă grădiniță va fi construită pentru cei mici.

Dacă în multe localități din mediul rural se pune lacătul pe școli din cauza scăderii numărului de elevi, la Stejari situația e îmbucurătoare. Autoritățile locale vor să construiască o grădiniță cu patru clase pentru mai mult de o sută de copii. Și pentru ca tinerii să-și desfășoare activitățile cultural-artistice în condiții moderne au fost demarate lucrări la căminul cultural din satul Piscoiu.

Robert Păiuși, primar Stejari

Investițiile vor continua cu infrastructura de apă și canal din localitate. Astfel, după finalizarea lucrărilor cetățenii din mai multe sate vor beneficia de sistemul de canalizare.

Robert Păiuși, primar Stejari

Alte două proiecte, depuse la Compania Națională de Investiții, sunt mai aproape de a primi finanțare. Este vorba despre construirea unui bazin de înot și a unei săli de sport.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *