Prima ediție a Summer Cup 2021, apreciată de antrenorii din țară

Stadionul Municipal din Targu Jiu a fost, duminica, locul unde s-au desfasurat finalele competitiei de juniori ,,Summer Cup 2021 – o noua R-Evolutie in sectorul juvenil”. Tribunele arenei au fost pline de parinti din mai multe judete, dar si de oameni de fotbal din Gorj.


Competiția organizată de Clubul Sportiv Luceafărul Târgu Jiu a adunat la start 10 formații. În cele din urmă câștigătoare a fost FC Interstar – Sibiu, care a trecut în ultimul act de Sport Kids Drobeta. Unul dintre amfitrionii întrecerii, Mario Găman, speră ca astfel de evenimente vor fi organizate și pe viitor la Târgu Jiu.

Mario Găman, antrenor CS Luceafărul Târgu Jiu

Antrenorii din țară au apreciat turneul de la Târgu Jiu, declarând că se vor întoarce cu plăcere dacă astfel de întreceri vor mai avea loc în orașul lui Brâncuși. Competiția a fost destinată micuților născuți în 2011.

Alex Medrea, antrenor Luceafărul Cluj

Vasile Suciu, antrenor Celta Brașov

Laurențiu Mihăilă, antrenor Oltenia Vâlcea

Peste 150 de copii au luat parte la Summer Cup 2021, iar la festivitatea de premiere micii fotbaliști au primit medalii și cadouri de la primarul Marcel Românescu și de la sponsorii întrecerii.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *