Premierul Orban va veni la Târgu Jiu

Ludovic Orban va ajunge la Targu Jiu, potrivit lui Marcel Romanescu. Premierul va veni special pentru semnarea contractelor de finantare pentru Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiu si pentru podul de la Lainici.

Orban a venit, vinerea trecută, în județul Gorj. După o întâlnire cu autoritățile locale din Novaci, acesta s-a deplasat pe Transalpina, pentru a verifica stadiul lucrărilor și a drumului. Marcel Romanescu a fost și el prezent la discuții. Potrivit edilului, în perioada următoare ar urma să fie disponibilă finanțarea pentru reabilitarea Casei de Cultură. Este vorba de 4,5 milioane de euro. Banii vor fi asigurați de Compania Națională de Investiții.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

În urmă cu aproximativ un an, Marcel Romanescu, îi solicita, într-o postare publicată pe Facebook, premierului Ludovic Orban să își dea demisia
din fruntea partidului, după ce acesta a declarat că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit. Însă, se pare că Romanescu a îngropat securea războiului.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *