Prefectul a luat la rând șantierele din Gorj

Prefectul Marcel Iacobescu a inspectat, ieri, principalele santiere deschise in Gorj, pentru a vedea stadiul lucrarilor. Este vorba despre parcarea si podul de la Lainici si centura ocolitoare a municipiului Targu Jiu.


Reprezentantul guvernului în teritoriu și-a va început vizita pe șantierul de la Lainici. Aici a mai apărut o problemă. Există un colț de stâncă exact în fața lăcașului de cult, unde va fi amenajată o trecere de pietoni, care opturează vizibilitatea. Acesta urmează să fie îndepărtat. “Marea asfaltare” va începe de luni.

Marcel Iacobescu, prefectul județului Gorj

În ceea ce priveşte podul de la Lainici, prefectul spune că a început montarea grinzilor agabaritice. Cel mai probabil, circulația va fi restricționată pe anumite porțiuni de drum.

Marcel Iacobescu, prefectul județului Gorj

Pe varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu lucrările înaintează destul de greu. Nu se găsesc oameni care să lucreze în zona de infrastructură rutieră. Mai sunt probleme legate de încasări și garanții. Astfel că, ultimul termen de finalizare avansat de constructor, respectiv vara acestui an, va fi prelungit. Mai exact, centura nu va fi terminată abia în vara anului viitor.

Marcel Iacobescu, prefectul județului Gorj

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *