Prea multe ratări! Gorjencele și-au pierdut luciditatea la Vâlcea

CSM Târgu Jiu a fost învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii Florilor. Gorjencele nu au fost mai prejos ca adversarele, dar au pierdut meciul din cauza numeroaselor ratări din partea secundă.


Vizitatoarele au evoluat curajos în prima repriza și au fost destul de eficiente. Jucătoarele conduse de Liviu Andrieș au intrat la cabine cu un handicap de două goluri, 17-15. A urmat însă un act al doilea lipsit de luciditate. Handbalistele de la CSM s-au pierdut în fața porții, au ratat patru lovituri de la șapte metri și au irosit cu lejeritate alte atacuri care puteau să le ducă mai aproape de adversare. În ciuda paradelor Ekaterinei Dzhukeva, 14 la număr, punctele au rămas la Vâlcea. Pivotul Ana Ciolan, cu 6 goluri, a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene.


”Meciul cu Vâlcea a fost unul după care suntem foarte multumiți de atitudinea și de entuziasmul pe care l-au avut fetele. În ciuda rezultatului, rămânem cu foarte multe momente în care am avut un nivel ridicat de joc, atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac, și doar lipsa de concentrare și de șansă poate la finalizare în prima parte a reprizei a doua, când am ratat 4 aruncări de la 7 m și 3 aruncări de 1 la 1 cu portarul, ne-au făcut ca pe final de joc să nu mai avem puterea de a reveni”, a concluzionat antrenorul Liviu Andrieș.


SM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(14 intervenții), Andreea Chetraru(1 intervenție), Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 3g, Andreea Mihart 1g, Mirabela Coteț 1g, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță 2g, Laura Moldovan 4g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 1g, Iuliia Andriichuk 4g, Ana Cătălina Ciolan 6g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.


Următorul meci pentru CSM Târgu Jiu este unul european. Sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, este returul cu Sola HK.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *