Prea moi pentru Craiova!

CSM Târgu Jiu fost învinsă de SCM Craiova în etapa a 22-a a Ligii Florilor. Gazdele au pierdut, 22-27, o confruntare pe care doljencele au controlat-o încă din primele minute.


Elevele lui Bogdan Burcea au avut șase goluri avans până spre jumătatea reprizei, iar ofensiva CSM-ului s-a dovedit apatică și lipsită de idei. De altfel, favoritele publicului au gâfâit de multe ori pe parcursul partidei, mai ales că unele dintre fete nu s-au antrenat la capacitate normală în ultima perioadă. Din păcate, Liviu Andrieș a pierdut-o în a doua repriză și pe Alexandra Gavrilă, care a părăsit parchetul în brațele doctorilor. În ciuda eforturilor, jucătoarele de la Târgu Jiu nu s-au putut apropia la mai mult de două goluri de Craiova, iar echipa mai bună s-a impus.


Extrema Andreea Chiricuță a recunoscut că gorjencelor le-a lipsit atitudinea.

Andreea Chiricuță, CSM Târgu Jiu


Un discurs ceva mai tranșant a avut antrenorul Liviu Andrieș, care le-a cerut scuze suporterilor pentru prestația echipei.

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu


Apărarea și poarta au fost printre atuurile oaspetelor, a declarat antrenoarea secundă Florentina Stanciu.

Florentina Stanciu, antrenor SCM U Craiova


Cu 4 goluri, Angela Pușcaș a fost principala marcatoare de la CSM. Ruth Joao și Katarina Krpez au punctat de câte șase ori pentru Craiova.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *