Plantație de canabis lângă Termocentrala Rovinari

O plantație de canabis a fost descoperită, astăzi, în apropierea Termocentralei de la Rovinari. Plantația a fost găsită în anvelope astfel încât, în momentul în care era în pericol, să poată fi mutată în siguranță.

Terenul pe care se afla cultura este situat pe marginea râului Jiu, într-o zonă greu accesibilă. Forțele de intervenție au avut nevoie de drujbe pentru a defrișa vegetația și a ajunge la plantație. Anvelopele, în care era plantat canabisul, erau ascunse sub benzile transportoare de cărbune, benzi care erau dezafectate. Plantația ar fi fost descoperită de procurorii DIICOT după ce l-ar fi reținut pe suspect, un tânăr de 32 de ani, din Rovinari, în urma unui flagrant. Acesta ar fi fost reținut după ce ar fi vândut droguri unui investigator sub acoperire, însă nu ar fi vrut să spună unde se ascunde canabisul. Astfel că, în timp ce era în arest, polițiștii i-ar fi lăsat telefonul pe care își monitoriza cultura de canabis și așa ar fi depistat locația, pe imagini văzându-se un turn al Termocentralei de la Rovinari.
Potrivit anchetatorilor, o mare parte din aceste droguri ar fi fost distribuite în școlile din județ. 

Percheziții de amploare au avut loc și în Timiș, unde procurorii DIICOT au descoperit o cultură de canabis care se întindea pe 4.000 de metri pătrați.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *