Persoanele vârstnice, o prioritate pentru Horațiu Guță

Persoanele varstnice reprezinta o prioritate pentru Horatiu Guta, candidatul pentru Primaria Municipiului Targu Jiu, din partea Partidului Puterii Umaniste. Astfel, acesta a declarat ca va infiinta un numar de telefon accesibil tuturor batranilor care au diverse probleme sau au nevoie de informatii.
Horațiu Guță a precizat că se vor pune bazele unui program de voluntariat, iar tinerii care vor participa, vor primi mai multe diplome.

Horațiu Guță, candidat Primăria orașului Târgu Jiu, din partea PPU

De asemenea, acesta a mai menționat că se va înființa și un program de screening pentru femeile care suferă de osteoporoză, dar și pentru bărbații predispuși cancerului de prostată.

Horațiu Guță, candidat Primăria orașului Târgu Jiu, din partea PPU

Alături de acesta, în cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi, a fost și Doina Pârcălabu, liderul Departamentului de Muncă și Protecție Socială al PPU, care a prezentat o serie de proiecte pe care dorește să le implementeze. Doina Pârcălabu îl susține pe Guță și consideră că orașul Târgu Jiu va înflori dacă acesta va deveni edilul municipiului.

Doina Pârcălabu, liderul Departamentului de Muncă și Protecție Socială al PPU

Guță a mai adăugat că își dorește să aducă la vot toate persoanele active care cred în el și în promisiunile sale.


Horațiu Guță, candidat Primăria orașului Târgu Jiu, din partea PPU

Partidul Puterii Umaniste și-a lansat, în urmă cu două săptămâni, candidatul pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu, fiind vorba despre omul de afaceri, Horațiu Guță.
Lansarea a avut loc la Poarta Sărutului. Campania lui Guță se va desfășura sub sloganul „Inima mea este aici”.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *