Percheziții de amploare în mai multe județe din Oltenia!

32 de perchezitii au fost desfasurate de politistii din Olt, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor firme din judetele Olt, Arges, Valcea, Mehedinţi, Gorj, Brasov, Alba si municipiul Bucuresti, intr-un dosar privind evaziunea fiscala cu material lemnos.


Anchetatorii spun că două persoane din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos, achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt, pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat.


În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe documente, 5 persoane, toate din judeţul Argeş, fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.


Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi Argeş.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *