Peppy Dolce Vita, victorie în Cupa Porcului!

Peppy Dolce Vita a castigat editia aniversara a Cupei Porcului. Formatia lui Daniel Buleac s-a impus dramatic in ultimul act, dupa loviturile de departajare.


Peppy Dolce Vita și Vulturii Farcasesti au oferit o finala pe cinste. A fost 2-2 la capătul timpului regulamentar, dar formația mai experimentata s-a dovedit mai inspirata la 7 metri. Cel care marcase ambele goluri ale Farcasestiului, Dragoș Săulescu, a fost singurul care a ratat, iar ediția a zecea a întrecerii de Crăciun a fost câștigată de Peppy Dolce Vita.

Dragoş Săulescu, MVP-ul turneului

Romeo Rădoi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar Cristian Vochițu – cel mai bun portar. Ambii evoluează la Peppy Dolce Vita.

Romeo Rădoi, Peppy Dolce Vita

Cristian Vochițu, Peppy Dolce Vita

La festivitatea de premiere au fost prezenți primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, prefectul de Gorj, Cristinel Rujan, președintele ACS Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu, precum și reprezentanții sponsorilor competiției.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Cristinel Rujan, prefect de Gorj

Cosmin Iosu, preşedinte ACS Minifotbal Gorj

În Cupa Porcului rezervată amatorilor, Pro Răzvy Team s-a impus în faţa Primăriei Telești. După festivitatea de premiere jucătorii celor 4 finaliste din cele două competiții au rămas să petreacă la pomana porcului.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *