Patru ani de închisoare pentru trafic de droguri de risc

Un bărbat de 34 de ani a fost acuzat de trafic de droguri de risc, după ce a fost prins în flagrant vînzând șapte kilograme de canabis pentru suma de 13.000 de euro. Prinderea în flagrant a fost rezultatul unei operațiuni organizate de autoritățile competente în aprilie 2023.


Inculpatul a fost trimis în judecată în iunie 2023, în stare de arest preventiv. A fost acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj, instanţă care s-a pronunţat pe 19 ianuarie 2024. Astfel, barbatul a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Instanţa a mai dispus ca acesta să rămână în continuare în arest, dar şi confiscarea sumelor de bani obţinute din vânzarea drogurilor.


Hotărârea Tribunalului Dolj a fost atacată cu apel de inculpat la Curtea de Apel Craiova. Săptămâna trecută, instanţa a respins ca nefondat apelul formulat de inculpat. Hotărârea Curţii de Apel Craiova este definitivă, aşa că bărbatul urmează să execute pedeapsa stabilită de Tribunalul Dolj.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *