Pași spre normalitate

Premierul Marcel Ciolacu, liderul celui mai stabil partid politic postdecembrist, s-a deplasat spre vestul României mai zilele trecut. Locul final al acestui periplu a fost județul Timiș/municipiul Timișoara, dar, până acolo, a poposit la Deva – Hunedoara, unde au fost investiți bani cu cap.


Mai întâi a fost o vizită la spitalul județean: „Investițiile sunt cheia dezvoltării fiecărui județ dacă există viziune, implicare permanentă și un parteneriat real între autoritățile locale și centrale! Îl felicit pe președintele Consiliului Județean, Laurențiu Nistor, pentru eforturile constante! Astfel, Spitalul Județean de Urgență #Deva a devenit printre cele mai moderne unități medicale din vestul României!


Programul de reparații capitale a fost finalizat, iar rezultatul este transformarea în totalitate a acestei unități spitalicești într-una cu standarde care rivalizează cu marile clinici universitare din țară și din Europa.
Dezvoltarea Spitalului nu se oprește aici: fie că vorbim de extinderea și modernizarea UPU sau de aparatură modernă ce va fi achiziționată prin #PNRR și alte fonduri europene”.


Apoi, prim-ministrul s-a întâlnit cu oameni de afaceri de prin județ, cumva în contrapondere cu setul de măsuri fiscale care-au agitat apele prin țară: „Am văzut astăzi la #Deva un exemplu de succes despre cum afacerile românești se construiesc și se susțin cu fonduri europene.


Sunt antreprenori onești, care își plătesc corect toate taxele, contribuțiile și impozitele.
Astfel de #firme sunt un model pe care dorim să îl multiplicăm în economie!

Ele reprezintă motivul pentru care Guvernul își dorește un sistem pe baze corecte și echitabile pentru toți cei care muncesc, indiferent unde muncesc, la stat sau la privat”.


Urmează un 2024 interesant, cu de toate. Cum spunea un fost premier și candidat la prezidențiale, stăm și savurăm filmul alături de popcorn…

Ionuț Catrina

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *