Pandurii și-a vărsat năduful pe Brăila

Pandurii Targu Jiu a obtinut primul succes din 2019. Dupa ce in precedentele doua confruntari nu a reusit sa marcheze vreun gol pe teren propriu, trupa gorjeana s-a descatusat cu Dacia Unirea Braila, scor 5-2.

Gazdele au lovit de două ori bara în primele trei minute, iar până în pauză au marcat trei goluri, prin Blejdea, Popescu şi Tudoran. Brăilenii egalaseră, profitând de o mare greşeală a lui Costache, care a lăsat colţul din dreapa sa liber, iar Ciucureanu a înscris dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Pandurii au avut emoţii şi în partea a doua a jocului, după ce Jallow a redus din handicap în minutul 62, după o super execuţie. Până la final însă Robert Bratu şi George Tudoran, din penalty, au risipit orice indoială. La ambele goluri a contribuit decisiv Andrei Blejdea.

Cel din urmă a declarat că mai este mult de muncă până când echipa îşi va îndeplini obiectivul.

Andrei Blejdea, Pandurii Târgu Jiu

Pentru întâia oară de la reluarea campionatului, principalul Pandurilor s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi. Bogoi a dezvăluit că în această săptămână, la Târgu-Jiu, va ajunge şi un antrenor cu portarii, pentru a elimina greşelile frecvente.

Adrian Bogoi, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Tehnicianul vizitatorilor, Florentin Petre, a recunoscut superioritatea Pandurilor, declarând că succesul este unul meritat, mai ales că brăilenii au avut un drum greu până la Târgu Jiu

Florentin Petre, antrenor Dacia Unirea Brăila

Pandurii a acumulat 32 de puncte şi a urcat pe locul 9.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *