Pandurii “forțează” încă un sezon! Floroiu: Problemele financiare sunt destul de delicate

Pandurii Targu Jiu va continua in liga secunda. Oficialii clubului gorjean au dat asigurari ca formatia nu se va retrage din esalonul doi fotbalistic.
Federația Română de Fotbal va adopta marți, 18 august, noul format al campionatului. Este vorba despre un sistem inedit, care presupune ca sezonul regulat să aibă doar 20 de etape, disputate într-o singură manșă.
Primele șase clasate după disputarea meciurilor din tur vor merge într-un play-off de promovare în care se va juca tur și retur. În play-out vor merge echipele clasate pe locurile 7-21, repartizate în două grupe în funcție de pozițiile ocupate.

Camilian Floroiu, director sportiv Pandurii Târgu Jiu

Oficialul clubului a admis că Pandurii se zbate să se mențină pe linia de plutire. Floroiu speră, în continuare, ca membrii asociați să revină lângă echipă.

Camilian Floroiu, director sportiv Pandurii Târgu Jiu

Această variantă inedită de Liga 2 va fi, cel mai probabil, valabilă doar pentru ediția 2020-2021, pe perioada în care pandemia pune probleme în desfășurarea normală a competițiilor sportive, a informat Liga2.ro. Sezonul ar putea începe pe 5 septembrie, dar mâine va fi luată o hotărâre oficială în acest sens.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *