Opt goluri în amicalul FCU – Viitorul

Pauza internațională a făcut ca Viitorul Târgu Jiu să se deplaseze în Bănie pentru partida cu FCU. Gorjenii au disputat, duminică, un amical cu echipa de Superligă la baza de pregătire a doljenilor.


A fost un meci cu foarte multe goluri. Viitorul a condus cu 2-0 și 3-1, dar până la urmă elevii lui Călin Cojocaru au cedat partida cu 5-3. Unicul gol al primei reprize a fost înscris de Radu Rogac (’26). Oaspeții și-au dublat avantajul prin Claudiu Dragu (’48) . Jibril (’67) și Gabriel Dodoi (’72 ) au mai marcat, înainte ca Sidibe să reușească un hat-trick (’76 , ’79 , ’85). Între golurile belgianului, a punctat și Aurelian Chițu (’80). Viitorul a început partida cu: Răzvan Udrea – Răzvan Vulpe, Radu Rogac, Alexandru Băican, Paulian Banu – Alin Țegle, Charles Acolatse, Vlad Toma, Alexandru Raicea – Alexandru Gîrbiță, Claudiu Dragu.
Pe parcursul reprizei secunde au intrat în teren : Robert Geantă – Robert Dănescu, Valeryi Stepanenko, Adrian Godja, Denis Brînzan, Nicholas Geană, Alexandru Dulca, Florin Răsdan, Gabriel Dodoi și Philippe Nsiah.
Următorul meci oficial pentru Viitorul va avea loc sâmbătă, 1 aprilie. La Târgu Jiu vine Unirea Constanța.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *