Omagiu pentru “Tataie”. Valeriu Andronache, condus pe ultimul drum

Jucatorii si suporterii echipei Pandurii Targu Jiu l-au condus, duminica, pe ultimul drum pe cel mai infocat sustinator al echipei de fotbal, Valeriu Andronache. Patimasul suporter s-a stins la 88 de ani, dupa un eveniment tragic.

Valeriu Andronache a bătut ţara-n lung şi în lat pentru Pandurii Târgu Jiu. Singur sau acompaniat de alţi fani, pentru microbist nu a contat niciodată numărul kilometrilor pe care i-a parcurs alături de cea mai frumoasă echipă din Gorj. Acum, fotbaliştii Pandurilor i-au întors favorul şi i-au adus un ultim omagiu. Sicriul lui “Tataie”, aşa cum îl porecleau colegii de galerie, a fost îmbrăcat în culorile pe care le-a iubit o viaţă întreagă. Valeriu Andronache a murit vineri, din cauza unui incendiu ce i-a cuprins locuinţa.

Nenorocirea s-ar fi produs de la un scurtcircuit. Seniorul Pandurilor este cel care a tăiat pangliga inaugurală a Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Acesta şi-a exprimat mereu convingerea că echipa de fotbal nu va dispărea. Dumnezeul să-l odihnească în pace!

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *