Octavia Geamănu a devenit mămică!

Octavia Geamănu, gorjeanca noastră în vârstă de 32 de ani, și-a văzut visul cu ochii: a devenit mămică. Frumoasa blondă a adus pe lume un băiețel, duminică, 20 noiembrie, în jurul orei 11.00, care a primit nota 10.

Vedeta a dat naștere unui frumos copil de peste trei kilograme și 50 centimetri. 

Octavia a născut prin cezariană, într-o cunoscută clinică privată din Capitală.

 

Tatăl micuţului, Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, este foarte fericit, mai ales că și-a dorit foarte mult acest copil.

Deși nașterea fiului lor, care va purta numele de Andrei, era programată într-o altă zi, bebelușul și-a luat părinții prin suprindere și a venit pe lume mai devreme.

Frumoasa veste a fost făcută publică de Octavia pe contul ei de socializare: “În urmă cu 7 luni, pe când lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat în calendar, în dreptul datei 20.11.2016 – baby boy. Am avut încredere în Dumnezeu, în destinul meu şi-n medicul meu. Azi, la 11 şi-un pic, mă uitam la darul vieţii şi mă întrebam cu cine seamănă. Le mulţumesc cu tot sufletul atât prietenilor mei, dr. Mehedinţu Claudia şi dr. Sorin Ionescu, cât şi echipei medicale, pentru că mi-au pus în braţe un băieţel de nota 10. Vă imaginaţi că deşi mi-e somn de pic, nu pot să adorm de bucurie. Să fiţi sănătoşi!” , a scris Octavia Geamănu pe sit-ul său de socializare imediat după operaţie.

Gabriela Turturea

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *