Nu vrea activități de 1 iunie pentru copii! Primarul, revoltat!

Situație revoltătoare în comuna Aninoasa, din județul Gorj. Directoarea Școlii Gimnaziale din localitate nu își dorește să fie realizată niciun fel de activitate de 1 iunie, de Ziua Copilului. Primarul nu își poate da seama care sunt motivele pentru care aceasta refuză evenimentele dedicate copiilor.

Pare o situație ruptă dintr-un film de comedie, dar totul este cât se poate de real. Mădălina Dolcescu, directoarea Școlii Gimnaziale din Aninoasa, refuză vehement orice activitate dedicată copiilor de 1 iunie. Primarul Ilie Pietroi spune că a încercat să ia legătura cu aceasta, însă nu a găsit niciun fel de înțelegere. Crede că totul este legat de taberele politice din care aceștia fac parte.

Ilie Pietroi, primar Aninoasa


Primarul spune că a încercat să ia legătura și cu alți profesori pentru a organiza evenimente pentru copii, însă nimeni nu a dorit să discute cu acesta.

Ilie Pietroi, primar Aninoasa


Mădălina Dolcescu, directoarea Școlii Gimnaziale din Aninoasa, a fost contactată pentru un punct de vedere, însă nu a răspuns apelului telefonic. Nici Marcela Mrejeru, Inspectorul Școlar General al ISJ Gorj, nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere oficial.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *