Noua variantă a planului de restructurare, ținută secretă. Care este motivul?!

Ultima variantă a Planului de Restructurare și decarbonare nu este făcută publică de către Ministerul Energiei. Se pare că istoria se repetă, la fel ca acum doi ani, când sindicaliștii solicitau în detaliu publicarea planului. Reprezentanții PSD sunt revoltați de această situație și spun că nu este posibil ca planul să fie ținut secret.


Noul plan ar trebui să conțină termenele exacte cu privire la închiderea de capacități la termocentrale și de cariere miniere, precum și despre reducerea progresivă a numărului de angajați.Cristinel Rujan, senatorul PSD, nu vede cu ochi buni planul de redresare care este ținut în secret. S-au făcut o serie de formalități pentru a fi publicat, însă nimeni nu pare a lua vreo măsură în acest sens.

Cristinel Rujan, senator PSD de Gorj

Se anunță restructurări masive la CEO până în 2026, transmit surse. Acesta poate fi și motivul pentru care Ministrul Energiei nu face public acest plan.

Cristinel Rujan, senator PSD de Gorj

Senatorul PSD spune că în contextul crizei energetice pe care România o traversează, cel mai bine ar fi ca CEO să nu se închidă. Mai bine folosim energia produsă de noi, decât să importăm la prețuri mult mai mari, mai adaugă acesta.

Cristinel Rujan, senator PSD de Gorj


Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *