N-au arătat nimic! Viitorul, doar act de prezență cu Spartac

Viitorul Târgu Jiu a încheiat sezonul cu o înfrângere la limită în fața Progresului Spartac. Ciprian Stanciu a înscris singurul gol al confruntării, în minutul 82.


A fost una dintre cele mai palide prestații ale gorjenilor din actualul sezon, care abia s-au apropiat de poarta adversă. Vremea ideală pentru fotbal nu i-a impulsionat pe amfitrioni, iar singura ocazie notabilă a primei părți a venit la poarta lui Răzvan Udrea, care a deviat balonul lui Andrei Grigore în transversală (37). Țegle, Dulca și Toma au intrat în repriza secundă pentru a oferi mai multă consistență la mijlocul terenului, însă tot oaspeții au fost mai insistenți. Ciprian Stanciu și Andrei Matei au irosit alte oportunități mari ale bucureștenilor, care și-au trecut în cont și o nouă “transversală”, la șutul lui Leafu (75). Între ocaziile oaspeților, a fost consemnată și execuția lui Alex Dulca, singura periculoasă din tabăra gazdelor, dar nici măcar șutul acestuia nu a fost cadrat, balonul trecând pe lânga bara din stânga lui Ciontoș (`70). Presiunea oaspeților a dus și la reușita lui Ciprian Stanciu. Chiar și conduse, gazdele au continuat să fie apatice și lipsite de chef, iar finalul sezonului se pare că a venit la timp pentru Viitorul.


Nici măcar antrenorul Călin Cojocaru nu a fost foarte supărat pe prestația de sâmbătă, timișoreanul explicând că era firesc să existe o anumită stare de oboseală la echipă. Fair-play, principalul gorjenilor a recunoscut că Progresul a meritat succesul.

“A fost un meci greu. Am întâlnit o echipă care a fost mult mai concentrată. Sincer, au meritat victoria. Pe lângă gol, și-au mai creat două-trei ocazii. Noi am oferit prea puțin astăzi. Nu pot să zic că sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor, o mare parte au jucat și la Liga 3, din trei în trei zile, iar acest lucru se simte. Nu vreau să caut scuze, dar la noi s-a văzut și o stare de oboseală, dar și o lipsă de concentrare”, a declarat Cojocaru.


Deși nu a discutat cu conducerea anumite aspecte, Cojocaru ar fi tentat să rămână la Târgu Jiu.
“Per ansamblu, bilanțul este mulțumitor de la venirea mea aici, dar se putea mult mai mult. Puteam să câștigăm mai multe meciuri, dar, având în vedere că ne-am salvat cu trei etape înainte de final, e satisfăcător. Nu vreau să vorbesc despre viitor, sunt un pic supărat după acest meci, pentru că ne dorim să câștigăm fiecare joc și astăzi nu s-a întâmplat. Eu zic că, dacă păstrăm grupul acesta și mai aducem 4-5 jucători, putem face o figură mult mai frumoasă. Îmi doresc să rămân, sunt condiții bune, am întâlnit un grup bun și sunt convins că se poate mult mai mult”, a precizat tehnicianul.
Viitorul a încheiat pe locul 4 play-out-ul Grupei B din 7 formații.

Viitorul, în meciul cu Spartac: Răzvan Udrea – Robert Dănescu (’46 Alexandru Dulca) , Valeryi Stepanenko (’46 Alin Țegle) , Radu Rogac , Alexandru Băican – Denis Brînzan , Charles Acolatse (’63 Alexandru Raicea) , Răzvan Vulpe , Adrian Godja (’67 Paulian Banu) – Claudiu Dragu , Philippe Nsiah (’46 Vlad Toma). Rezerve neutilizate : Robert Geantă – Eduard Croitoru , Adelin Pîrcălabu , Nicholas Geană .

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *