Mult mai bine! CSM Târgu Jiu a cedat cu Brăila după un meci de luptă

CSM Târgu Jiu nu a reușit o surpriză nici în cel de-al doilea meci al Supercupei României, competiție desfășurată la Pitești. Handbalistele lui Liviu Andrieș au cedat confruntarea cu HC Dunărea Brăila, scor 33-35.


Cu toate acestea, gorjencele au arătat foarte diferit față de precedenta confruntare cu CSM București (18-34). Mult mai determinate, mai agresive și mai exacte au fost jucătoarele CSM-ului, iar daneza Simone Bohme a făcut show. Extrema a reușit 10 goluri din 10 aruncări, patru de la 7 metri, și a arătat că poate fi un real câștig pentru acest sezon. Prestații foarte bune au avut și Angela Pușcaș (6 goluri), și Alexandra Gavrilă (5 goluri), care au fost în centrul mai multor acțiuni reușite pentru formația noastră, mult mai combinativă în acest joc. Aura Teodora Popescu a dat 4 goluri, iar Andreea Chiricuță a marcat de 3 ori. Sabine Klimek (2), Ana Ciolan (2) și Sabrina Lazea (1) și-au trecut în cont alte reușite ale alb-albastrelor. Arbitrajul nu a fost nici pe departe unul ideal. Mai multe greșeli ale oficialilor jocului l-au scos din minți pe Liviu Andrieș. Antrenorul gorjean a fost trimis în tribune pe final de joc. De remarcat și că Ekaterina Dzhukeva a făcut o partidă foarte bună în prima repriză, dar banca noastră a preferat să le dea minute și celorlalte două portărițe din lot, Elena Marica Bercu și Andreea Chetraru, care au apărat în cea mai mare parte a reprizei secunde.


Per total, a fost o evoluție care dă speranțe pentru meciurile din Liga Florilor. Prima etapă are loc la mijlocul săptămânii viitoare, pe terenul Gloriei Bistrița.


CSM Târgu Jiu – Dunărea Brăila 33-35(14-18)
CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva (6 intervenții), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu (2 intervenții) – Bianca Ştefania Chiriţă, Oana Bucă, Alexandra Maria Gavrilă 5g, Angela Puşcaș 6g, Aura Teodora Popescu 4g, Andreea Mihart, Simone Bohme 10g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan, Sabrina Lazea 1g, Florența Ilie, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek 2g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *