Morega susține proiectul de lege al USR-ului

USR a depus un proiect de lege prin care doreste sa fie eliminate pensiile speciale pentru alesii locali. Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj, sustine aceasta initiativa si o considera potrivita avand in vedere pensiile mici ale oamenilor de rand.
Morega spune că nu este potrivit ca aleșii locali să primească pensii speciale pentru că ei lucrează cel mult jumătate de zi. Cei care ar trebui să beneficieze de pensii speciale sunt doar parlamentarii care lipsesc de la propriile domicilii cu săptămânile.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Președintele IAIPP Gorj susține inițiativa USR-ului și consideră că acest proiect de lege va fi aprobat având în vedere că urmează alegerile parlamentare.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Morega recunoaște că există și primari buni care își fac treaba și care sunt dedicați comunității pe care o conduc.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Acesta a mai adăugat că, dacă ar lua la întrebări toți primarii cum au reușit să-și câștige mandatele, nu ar putea să-i răspundă deoarece, crede el, voturile au fost castigate doar pe baza unor promisiuni deșarte.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

De la 1 ianuarie 2021 ar urma să intre în vigoare plata acestor pensii, însă totul se poate schimba pentru că acest proiect de lege a fost iniţiat de senatoarea USR Florina Presadă, acesta fiind semnat de alţi 38 de senatori şi deputaţi.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *